Promotii echipe romanesti in play-offul cupelor europene

Diseara, 23 august, FCSB o va intalni pe teren propriu pe Sporting Lisabona, in vreme ce Viitorul va juca maine in deplasare cu Salzburg. In vederea celor doua partide casele de pariuri s-au gandit sa ne ofere cateva promotii.
 

1. Cota 10.0 pentru un gol marcat de FCSB


Daca nu va marca diseara este aproape imposibil pentru FCSB sa se califice. Daca va marca o singura data sansele cresc, insa nu cu mult. Avand in vedere insa jocul curajos facut de trupa lui Nicolae Dica saptamana trecuta in Portugalia, sunt sanse foarte mari ca echipa romaneasca sa inscrie macar o data. Astfel, nu ar trebui sa ratezi promotia conform careia vei obtine cota 10.0 pentru un gol marcat de gazde. La promotie sunt eligibili toti cei care isi vor deschide cont la aceasta casa de pariuri pana la ora meciului (21:45) introducand codul FCSB.
 
599d422b528ca_1503478315.png
 
Depozitele efectuate prin Skrill sau Neteller nu participa la promotie. Primul pariu dupa inregistrare trebuie plasat pre-live si singur pe bilet pe minim un gol marcat de FCSB in duelul cu Sporting. Miza maxima care se califica pentru cota marita este 40 lei. Astfel, vei primi banii cash conform cotei normale de pe site, restul creditandu-se in maxim 48 ore sub forma de bonus. In cazul in care pariul este necastigator iti va fi rambursat dublul mizei, tot sub forma de bonus, pana la 80 lei.
 
Daca pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca nu este castigator de 6 ori pe cote minime de 1.6. In cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile de la creditarea bonusului.
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la aceasta casa de pariuri folosind codul FCSB
 2. Primul pariu trebuie efectuat pe faptul ca FCSB va marca macar o data
 3. Daca se va intampla asta vei primi un bonus corespunzator cotei marite, iar daca nu ti se va rambursa dublul mizei
 
 

2. Dubleaza-ti castigul daca pariezi pe calificarea celor de la FCSB


Saptamana trecuta FCSB a reusit o remiza alba in Portugalia, in fata lui Sporting Lisabona, daca va marca diseara minim doua goluri avand mari sanse la calificarea in grupele Champions League. Drept urmare, aceasta casa de pariuri iti ofera un bonus de 100% in limita a 500 RON, pentru a sarbatori calificarea echipei romanesti cum se cuvine. Promotia este valabila pentru toti utilizatorii.
 
thumb_599d4243ca26a_1503478339.png
 
Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pe calificarea celor de la FCSB, la o cota actuala de 3.00. Daca FCSB se va califica in grupele Champions League, in afara castigului propriu-zis, in bani cash, vei mai primi un freebet de maxim 500 lei. Spre exemplu, daca vei paria 150 lei, iar FCSB va merge mai departe, vei lua 450 lei (castigul propriu-zis), la care se adauga un freebet de 450 lei. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru meciul dintre FCSB si Sporting Lisabona promotia nu mai este valabila.
 
Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul incarcarii in cont, avand posibilitatea de a-l paria nu tot odata pe un pariu, ci de a-l diviza. Cota maxima la care poate fi jucat freebetul este 8.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici
 2. Pariaza pe calificarea in grupele Champions League a celor de la FCSB
 3. Daca FCSB se va califica vei primi un freebet egal cu valoarea castigului propriu-zis, pana la 500 lei
 

3. Freebet de 100 lei la FCSB si Viitorul


Daca FCSB are sanse mari de a isi elimina adversara, nu la fel se poate spune despre Viitorul Constanta. Poate insa ca Hagi a reusit sa-i motiveze suficient pe elevii sai in vederea partidei de joi. Astfel, daca vei plasa minim 50 RON pe victoria lui FCSB si/sau a Viitorului la aceasta casa de pariuri, iar selectiile nu vor fi castigatoare, vei primi un freebet de 100%, in limita a 100 RON.
 
thumb_599d425aca59d_1503478362.png
 
Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Daca echipa selectata de tine nu va invinge vei primi inapoi miza sub forma de freebet in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Freebetul trebuie pariat o singura data la o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la creditarea freebetului.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Inscrie-te la promotie de pe pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui FCSB si/sau a Viitorului
 4. Daca pariul nu va fi castigator vei fi rambursat in limita a 100 RON
 

4. Pariu fara risc de 40 RON la FCSB – Sporting Lisabona


In vederea partidei de diseara dintre FCSB si Sporting Lisabona, aceasta casa de pariuri te va rambursa cu 40 lei in cazul in care vei aveea ghinion. Astfel, daca  primul tau pariu pre-live pe acest meci va fi necastigator, miza va fi rambursata sub forma de freebet.
 
thumb_599d427840bc9_1503478392.png
 
Pariul trebuie sa aiba o miza minima de 4 lei, indiferent de cota. Freebetul va fi creditat in termen de  48 ore de la incheierea promotiei, putand fi pariat pe orice eveniment sportiv in termen de 7 zile de la creditare.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul aici
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe meciul dintre FCSB si Sporting Lisabona
 3. Daca pariul este necastigator, miza iti va fi rambursata, in limita a 40 lei